Бившият защитник на Байерн (Мюнхен) Филип Лам смята, че ръководството

...
Бившият защитник на Байерн (Мюнхен) Филип Лам смята, че ръководството
Коментари Харесай

Бивша звезда на Байерн сравни ПСЖ с луксозен магазин

Бившият бранител на Байерн (Мюнхен) Филип Лам счита, че управлението на Пари Сен Жермен ръководи неприятно своя тим.

" Този ​​екип от играчи на несъразмерни цени е като първокласен магазин, показващ скъпи предмети, на които всички се възхищават, само че никой не може да си разреши. Това притегля вниманието, само че работи единствено във връзка с стопанската система. Ако харчите толкоз доста пари, само че нямате качество, това не е добър знак.

Марко Верати е добър образец. Той е отличен футболист, убеден с топката и прецизен в офанзивите. Един от най-хубавите играчи в италианския народен тим. Но с фланелката на ПСЖ това не работи. Серхио Рамос - страховит централен бранител, към момента демонстрира качество даже на неговата възраст. Но това не визира останалите играчи на терена. ПСЖ не е тим.

Мбапе е във френския народен тим тъкмо както Лионел Меси е в националния тим на Аржентина. Така че ПСЖ има двама играчи, които раздрусаха планетата на финала на Световното състезание преди три месеца. Меси и Мбапе, плюс Неймар, най-хубавият бразилец за последното десетилетие. Играчите на ПСЖ просто не знаят по какъв начин да вкарат групово или какъв би трябвало да бъде техният принос ", каза Лам пред  " L`Equipe ".
 Джанлуиджи Буфон: Напускането на ПСЖ беше най-голямата неточност в моята кариера
Джанлуиджи Буфон: Напускането на ПСЖ беше най-голямата неточност в моята кариера

Преживяването ми в Париж беше най-хубавото в живота ми, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР