Бившият заместник-регионален министър Николай Шушков обяви, че се включва в

...
Бившият заместник-регионален министър Николай Шушков обяви, че се включва в
Коментари Харесай

Николай Шушков влиза в кметската надпревара в Благоевград

Бившият заместник-регионален министър Николай Шушков разгласи, че се включва в кметската конкуренция в Благоевград. Той е повдигнат от предприемчив комитет като самостоятелен претендент, само че съобщи, че е отворен и за поддръжка от партии след диалози и установяване на ясни цели.

Очаква се да получи поддръжка от Българска социалистическа партия и Левицата. Името на Николай Шушков от дълго време се спрягаше за кандидат-кмет на Благоевград, само че едвам през днешния ден това публично стана факт.

Инициативният комитет, който издига кандидатурата на Шушков, е управляван от емблематичния някогашен кмет на Благоевград Лазар Причкапов.

Шушков е на 64 години от Благоевград. Работил е в управлението на община Благоевград още преди 1989 година с Причкапов. Кариерата му продължава в митницата в Благоевград и други институции в страната. Два пъти е регионален шеф на Благоевград, а по-късно и зам.-регионален министър в служебното държавно управление на Гълъб Донев.

Шушков съобщи, че ще води положителна предизборна акция. Приоритети в работата му ще бъдат разкриването на повече и по-добре платени работни места, възстановяване на градската среда и възстановяване на живота на благоевградчани.

До момента е ясно, че в конкуренцията за кмет на Благоевград, с изключение на Николай Шушков, се включват актуалният кмет Илко Стоянов, някогашният кмет Румен Томов, претендентът на Политическа партия юрист Методи Байкушев. Спряга се и името на някогашния кмет Атанас Камбитов. Очаква се броят на претендентите за кмет на регионалния център да набъбнат.

Автор: Антония Сукалинска
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР