Бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов смята, че няма предпоставки

...
Бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов смята, че няма предпоставки
Коментари Харесай

В ГЕРБ цари страх, цензура и липса на диалог, обяви Цветан Цветанов

Бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов счита, че няма предпоставки за предварителни парламентарни избори. В ръководещата партия обаче царува боязън, цензура и липса на разговор.

"Резултатите, които бяха реализирани, методът, по който беше структурирана цялостната акция, и методът, по който се взимаха административни решения и не се съобразяваха с желанието на структурите, които постоянно изнасят всяка акция ", изясни някогашната "дясна ръка " на Бойко Борисов.

По думите на Цветанов Русе и Ямбол са образци за липса на чуваемост с локалните структури, където и слабите резултати са удостоверили това. Според него ГЕРБ завоюва тези избори, само че със съществено оттегляне както в регионалните центрове, по този начин и в доста общини.

"Трябва да се споделя истината и да се споделят какви са евентуалните закани за това, което би могло да се случи в ГЕРБ при неналичието на един справедлив разбор, който да даде опция всеки един да каже мнението си и да се види каква е тежестта на всеки мандат във всяка една община ", означи пред БНР Цветан Цветанов и добави, че резултатът в София е сериозна индикация за проблем.

"През 2015 година ГЕРБ имаше 895 хиляди гласа. Сега има 803 хиляди гласа. В доста от общините участвахме със Съюз на демократичните сили, които регистрират, че имат към 35-50 хиляди гласа, което значи, че ГЕРБ към този момент е под 800 хиляди гласа, в случай че имаше независимо присъединяване в изборите ", регистрира тогавашният "архитект " на ГЕРБ.

Той посочи, че в тези избори Движение за права и свободи са си възвърнали съществено наличието в смесените райони.

Цветанов бе централна фигура в абсурда "Апартаментгейт ", което докара до отдръпването му от всички управителни постове в Народното събрание и ръководещата групировка. След това той учреди неправителствената организация "Евро-атлантически център за сигурност ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР