Бившият заместник-председател на Европейската комисия Гюнтер Фейрхойген за пръв път

...
Бившият заместник-председател на Европейската комисия Гюнтер Фейрхойген за пръв път
Коментари Харесай

Гюнтер Ферхойген посети Смолян

Бившият заместник-председател на Европейската комисия Гюнтер Фейрхойген за пръв път посети Смолян и обиколи най-забележителните места в града. Европейският политик се срещна с претендента за кмет на община Смолян инж. Кирил Хаджихристев и лидера на листата на локалната коалиция „ Новото време “ Кирил Асенов.

Европейският политик е в България по покана на президента Петър Стоянов, като е удължил престоя си особено, с цел да посети Родопите и да се запознае от близко с проблемите на района. Представителите на „ Новото време” имаха опция да обсъдят с него съответни ограничения за развиване на Смолян и по какъв начин посредством инструментите на Европейския съюз да се форсира икономическо развиване на общината.

Германският политик е архитектът на присъединението на България към Европейския съюз. „ Щеше да е злополука, в случай че България и Румъния не бяха признати в Европейски Съюз. Това беше последният трен. Ако не бях упорствал договарянията да приключат до края на моя мандат, не знам в този момент какво щеше да стане “, показа някогашният еврокомисар по разширението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР