Бившият заместник-министър на МВР, а сега депутат от ГЕРБ, Красимир

...
Бившият заместник-министър на МВР, а сега депутат от ГЕРБ, Красимир
Коментари Харесай

Красимир Ципов за Полфрийман: Съдия Калпакчиев дължи обяснение на близките

Бившият заместник-министър на Министерство на вътрешните работи, а в този момент народен представител от ГЕРБ, Красимир Ципов е безапелационен, че публичните реакции по случая Полфрийман са ясни и хората са възмутени от предварителното му освобождение.

„ Смятам, че ръководителят на този състав Калин Калпакчиев най-малкото дължи отговор на околните на убитото момче, да обясни доста добре какви са били претекстовете му при произнасянето на това правосъдно решение. Като естествената процедура в тези проблеми е, когато останат две, три години до приключването на присъдата, да се вземат такива решения “, уточни юристът.

За Красимир Ципов е изключително забавно дали Съюзът на съдиите, чиито ръководител е арбитър Калпакчиев, ще се произнесе по това решение.

„ Тъй като публичните реакции са ясни, хората са възмутени, а околните на убитото момче чакат да схванат какви са били претекстовете, в случай че самият Полфрийман съобщи при произнасянето на присъдата, че българският съд е подкупен. Какво ще каже господин Калпакчиев за тези изказвания на Полфрийман “, попита риторично националният представител. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР