Бившият заместник-министър на икономиката Александър Манолев днес се изправи пред

...
Бившият заместник-министър на икономиката Александър Манолев днес се изправи пред
Коментари Харесай

Започна делото срещу бившия зам.-министър Александър Манолев за къщата за гости

Бившият заместник-министър на стопанската система Александър Манолев през днешния ден се изправи пред Окръжния съд в Благоевград по делото за къщата за посетители.

Манолев е упрекнат като подстрекател и помощник, а дъщерята на детегледачката му - Ана Димитрова, е упрекната, че е представяла погрешни сведения пред Държавен фонд " Земеделие ".

 
Според обвиняването двамата са получили непозволено 380 000 лева

10 съдии от Окръжен съд Благоевград си направиха отказ по делото до момента, тъй като сестрата на Манолев е арбитър в районния съд в Сандански. Да гледа процеса се съгласи арбитър Татяна Андонова, на която обаче се чака Манолев и юристът му Менко Менков да изискат отказ.

Александър Манолев: Радвам се, че най-сетне ще има дело, тъй като в правосъдна зала е мястото, където да се гледат обстоятелствата и доказателствата, за това се потвърждавам на един неутрален съд, който ще се съобрази с обстоятелствата, а не с обществените внушения, които бяха направени преди една година.
Менко Менков, юрист на Александър Манолев: Дали на господин Манолев ще бъде обезпечен неутрален съд, по този начин както изисква Конституцията и Европейската спогодба за отбрана на правата на индивида и главните свободи? До сегашния миг естрада за изява имаше едната среда, която както сподели моят подзащитен с големи внушения, различаващи се от обстоятелствата по делото се опита да осъди авансово господин Манолев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР