Бившият заместник-кмет на Плевен, в мандата на Зеленогорски-Спартански, разкри истината

...
Бившият заместник-кмет на Плевен, в мандата на Зеленогорски-Спартански, разкри истината
Коментари Харесай

Бивш заместник-кмет на Зеленогорски размаза протежето му Спартански! Вижте разбиващото отворено писмо

Бившият заместник-кмет на Плевен, в мандата на Зеленогорски-Спартански, разкри истината за проваленото им ръководство на Плевен.

Припомняме, че ние първи публикувахме шокиращите обстоятелства, които Красимир Македонски изнесе – за милиони загуби на едни общински компании, както и за други милиони, наляти предизборно от Спартански в публични сдружения, служещи за черна каса на всеобщото пазаруване на ромски гласове в негова изгода.

Днес някогашният заместник-кмет на Зеленогорски скача остро на проваления управнически модел в Плевен. А както десетки медийни изявления разкриха, в цветущия в миналото промишлен център, безусловно върлува ОПГ с лице Спартански-Зеленогорски, зад които стоят някогашни и сегашни политици, от години грабещи града благодарение на доближен корпоративен кръг от сенчести предприемачи.

А сметката се заплаща от пострадалите жители. Ето и отвореното писмо на Красимир Македонски, който се възмущава и от безпринципната коалиция на костовистите с тогавашния им зложелател номер 1 Румен Петков:

Уважаеми ПЛЕВЕНЧАНИ,
Когато прочетох, че и господин Румен Петков ще поддържа господин Спартански, дефинитивно се обърках, какви полезности и що за хора са тези, които одобряват тази поддръжка. Толкова ли ви е сладка властта, та забравихте 1999 година, какво говорихте за него и той за вас? Нямам нищо против господин Петков, който беше кметът на Плевен до 1999 като началник на Българска социалистическа партия в Плевен. Но се запитвам, единствено ползи ли имате, нямате ли някакви човешки полезности, толкоз ли е сладка властта за господин Спартански и стоящият до него господин Зеленогорски? Нищо ли друго не могат да вършат, та трансформират Община Плевен в място за ОБИТАВАНЕ и ПРЕПИТАВАНЕ? Защо най-сетне не освободите плевенчани от наличието си? Не ви ли стига на единия и другия 16 години да се храните от парите на плевенчани? Не се ли чувствате най-малко малко отговорни, че Плевен обезлюдя и селата опустяха? Колко години ще лъжете плевенчани със сладкодумие и безхаберие?

Вие не искахте да работите за плевенчани! Вие превърнахте общината в място за вашето обитание и прехранване! Ходих в министерствата да се апелирам за средства с регионалните господин Милчо Илиев и господин Николай Маринов, тъй като на вас ви беше обидно да се молите в полза на плевенчани. Като не желаете да ходите по министерства и ведомства поради плевенчани, за какво желаете да ги представлявате?

Плевен се нуждае от смяна. От вас със Зеленогорски тя няма да пристигна. Вие сте част от виновниците за обезлюдяването на Плевен, да изоставен младите Плевен, за това смъртността да е с повече от два пункта над тази за страната, за това да остане Плевен действително с 70 000 живущи, да стане изолиран от икономическото развиване на България.

След като управлявате плевенска община 16 години, не се ли чувствате най-малко малко отговорни? Нищо ли друго не можете да работите, с изключение на да се храните от заработеното от плевенчани? Докажете се на свободния пазар на труда! Чета и чувам господин Спартански по какъв начин сте писали писма до министерства, с цел да ви провиснал пари. Само с писма не става. Трябва да се върви, стои и спи в случай че би трябвало, пред вратите на министрите в полза на плевенчани. Вие господин Спартански и криещият се зад завесата Зеленогорски, в никакъв случай не сте го правили, няма и да го извършите.

Плевенчани, не се опасявайте от промени. По-лошо не може да стане. Не допускайте Плевен да стане необитаем. Просто в този момент е последният късмет за плевенска община, до момента в който към момента има европейски фондове и стратегии за развиване на районите. Уважаеми плевенчани, излезте и гласувайте рационално, търсете смяната, спрете застоя и обезлюдяването, не позволявайте нарекли себе си професионални политици, некадърни да изкарат един лев на свободния пазар на труда, да трансформират Община Плевен в място за обитание и прехранване, вкопчили се като кърлежи във вашето тяло за личното си оцеляване!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР