Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов твърди, че областната структура

...
Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов твърди, че областната структура
Коментари Харесай

Цветанов твърди, че в Шуменско са заплашвани да не напускат ГЕРБ

Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов твърди, че регионалната конструкция на ръководещата партия в Шумен не разрешава на свои недоволни членове да изоставен.
По негови думи кметът на града и координаторите на ГЕРБ звънят на тези хора със опасността, че не знаят какво ще се случи на фамилиите им. В " Политически НЕкоректно " на БНР Цветанов изрази мнение, че през годините Бойко Борисов е основал зависимости сред неговата партия и Движение за права и свободи.
 Цветанов записва партията си и направи поръчка да стане незаобиколим фактор Цветанов записва партията си и направи поръчка да стане незаобиколим фактор
17 класьора документи внесе Цветан Цветанов със съидейници за регистрацията на партия " Републиканци за България " в Софийс...
Цветанов Цветанов даде образец с дългогодишния партиен функционер на придвижването на Доган в Шуменска област Бейзат Яхя. Той началник в Североизточното държавно дружество, под чиято шапка е ловното стопанство " Паламара " - обичано място на премиера.
" След като беше изключен от Движение за права и свободи поради близостта си с ГЕРБ, той стана незаобиколим фактор при взаменето на решения и най-близкият човек на Борисов в Шуменска област ", твърди Цветанов.
Бившият втори в ГЕРБ още веднъж повтори, че съгласно него зад абсурда " Апартаментгейт " стоят хора на премиера, защото чул, че се разисква неговото премахване от всички позиции в партията година и половина по-рано.
Той не назова съответни имена, само че посочи, че се прави от хора, " които не изповядват тези полезности, които бяха при започване на ГЕРБ - да се приказва с хората, да бъдеш кардинален, справедлив, транспарантен ".
 Борисов и Цветанов - семейство след бракоразвод: При кого са децата? (ВИДЕО) Борисов и Цветанов - семейство след бракоразвод: При кого са децата? (ВИДЕО)
" Няма да разясня Цветанов. Да вземе колкото желае гласове. Ние сме били 20 години дружно, това е като един брак. Лоша дума няма да ка...
Според Цветанов неговата постепенна изолираност почнала през втория мандат на ГЕРБ с напускането на някогашния вътрешен министър Веселин Вучков, който съобщи, че Движение за права и свободи влизали в службите.
След това по-верните хора на Борисов са станали някои членове на кабинета като Томислав Дончев, Владислав Горанов и Теменужка Петкова, до които се е допирал до всички значими решения, като някои енергийни планове, които Цветанов дефинира, като недоразумения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР