Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов омаловажи заплахите на ГЕРБ

...
Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов омаловажи заплахите на ГЕРБ
Коментари Харесай

Цветанов: Импийчмънт на Румен Радев? Това е политически блъф

Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов омаловажи заканите на ГЕРБ против президента Румен Радев, че може да прибегне до отстраняването му от поста.

„ Смятам, че това е повече политически блъф, в сравнение с действителност, тъй като на страната не е належащо да има сходни дейности, изключително когато остава близо година до постоянни парламентарни избори ", разяснява Цветанов пред БНР.

„ Винаги дипломацията и диалозите могат да решат дадени проблеми, а не военните дейности или опълчване, от което може да има тежки последствия за администрацията - както на президента, по този начин и на българското държавно управление ", добави някогашният №2 в ГЕРБ.

От ръководещата партия към този момент се отметнаха от заканите си против президента.

УБЕДЕНОСТ

Цветанов е сигурен, че мярката против съдията Андон Миталов е подплатена с доказателства: " Когато имат сходно решение на Съединените щати, то е за гарантиране сигурността както на Съединени американски щати, по този начин и доста явен знак към съответните страни, с които те партнират. Убеден съм, че за това, което е подхванато от американска страна, има задоволително доказателства, с цел да бъде подхванато това решение ".

" За всички е ясно, че Съединени американски щати са водач в международния мир, спазването на демократичните устои и правовия ред. Разбира се, че всичко това опира и до геополитика. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР