Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, който допреди седем месеца

...
Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, който допреди седем месеца
Коментари Харесай

Според Цветанов водната криза е най-тежката за ГЕРБ, но предсрочни избори няма да има

Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, който допреди седем месеца бе вторият човек в партията, дефинира водната рецесия в Перник като най-тежката в ръководството, само че предвижда, че тя няма да докара до предварителни парламентарни избори. Според него протичащото се в Перник не може да бъде сравнявано с митингите поради високите сметки за ток през 2013 година, след които първото държавно управление на Бойко Борисов подаде оставка.

" По това, което следя, мисля, че в ръководството всичко се концентрира и отива непосредствено към премиера Бойко Борисов. Тук отсъстват тези, които координират активността в съответните министерства - вицепремиерите... Всичко отива рефлекторно към премиера, само че и вицепремиерите би трябвало да дават доклад ", сподели Цветанов в изявление за БНР. Според него това ръководство би трябвало да уточни по какъв начин ще се излезе от водната рецесия, тъй като в случай че си отидело предварително, резултатът и за двете партии щял да е тежък.

На въпрос дали акцията по задържането на Нено Димов не е политическа игра Цветан Цветанов отвърна: " Политиците започнаха да употребяват политически прокуратурата. И ръководещи, и съпротива търсят политически дял.... Политиците сътвориха това чувство, че прокуратурата може да бъде част от политическите играчи на политическата сцена ".

Според него карцерът на Димов визира най-високите равнища в държавното ръководство, само че посочи, че по-важно е какво се случва на долните равнища, които са координирали и проверявали и са докладвали, че няма проблем, след което министърът е полагал автограф. По думите му рецесията с вноса на боклуци от Италия също ще има тежки последици.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Водната рецесия в Перник (107)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР