Бившият зам.-министър на земеделието и депутат в 48-ото Народно събрание

...
Бившият зам.-министър на земеделието и депутат в 48-ото Народно събрание
Коментари Харесай

Иван Христанов напуска Продължаваме промяната


Бившият зам.-министър на земеделието и народен представител в 48-ото Народно заседание Иван Христанов напуща " Продължаваме промяната " и няма да е в листите за предварителните избори на 2 април. Това заяви съпартийката му и също някогашен народен представител Венеция Ангова пред бТВ.

" Той ще следва своите упоритости в персонален порядък. Христанов даде своя принос за идеята на Политическа партия, само че всеки е свободен да избира по какъв начин ще продължи напред ", съобщи тя.

Христанов бе измежду най-разпознаваемите лица на партията. Той бе в основата на разкритията за компанията " Евролаб 2011 ", която в продължение на години по времето на ГЕРБ е осъществявала вместо страната финосанитарния надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". Заради разкритията получи закани. В историята имаше опити за подкупи, предлагани както на Христанов, по този начин и на някогашния шеф на Българската организация по храните. ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи защитаваха частната компания, която заведе дело и настояваше да се върне на границата и да продължи бизнеса си. Неотдавна стана ясно, че по време на служебното държавно управление страната е изгубила едно от делата, тъй като е

В последния ден на 48-ия парламент Христанов разгласява във фейсбук видео, в което приказва за разочарованието си от всички политически водачи. По мотив заключителните заявления на политическите водачи при разпускането на Народното събрание са посочили " некадърност да бъде чут гласът на елементарния българин - на селото и на града ". Според него има потребност от " политически водачи, които могат да основават обединителни дела ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР