Бившият юношески национал в класическата борба при 120-килограмовите Радослав Георгиев

...
Бившият юношески национал в класическата борба при 120-килограмовите Радослав Георгиев
Коментари Харесай

Върнаха състезателните права на наказан за допинг бг-борец

Бившият младежки национал в класическата битка при 120-килограмовите Радослав Георгиев още веднъж се снабди с права да се състезава. Талантът към този момент е на подготовка с представителния ни отбор на Белмекен, откакто изтърпя наказване от 4 години поради приложимост на допинг. Той самичък разгласи новината, публикувайки пост на Facebook.

"Скъпи другари, през днешния ден е щастлив за мен ден, защото изтече наложеното ми наказване, което в интервал на 4 години ме спираше да осъществя фантазиите си. Искам да благодаря на фамилията си, на приятелите си, на съотборниците си от националния тим, които ме мотивираха и не ми разрешиха да се откажа от това, което постоянно съм мечтал и желал да бъда - герой ", написа Радослав в обществената мрежа.

През 2015-а той даде позитивна допинг проба за анаболи по време на европейското състезание за юноши в Истанбул, на което приключи на пето място. Пробата на българина е посочила съществуването на неразрешения стимулант метенолон, който е прочут като по-мек анаболен стероид.

Георгиев бе измежду огромните гении в класическия жанр в тежка категория, като през 2014-а стана пети на международното за кадети в Словакия, оповестява вестник "Тема Спорт ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР