Бившият юношески национал на България Павел Головодов спи с уникална

...
Бившият юношески национал на България Павел Головодов спи с уникална
Коментари Харесай

Головодов не е гола вода в любовта

Бившият младежки национал на България Павел Головодов спи с неповторима хубавица , видя HotArena .

Младият полузащитник, който допреди няколко години бе считан за суперталант на ЦСКА, жъне триумфи на любовния фронт, видя " България Днес ".

И до момента в който кариерата на Павката претърпя цялостен провал, то явно това не му пречи да се хвали с убийствено завладяване, що се касае до интимната част.

Головодов за последно игра в нискоразредния аматьорски отбор на " Банско ", а през тази пролет ще се опитва в третодивизионния " Несебър ". Преди това роденият в Гоце Делчев футболист бе част от ЦСКА, " Ботев " (Враца) и " Локомотив " (Горна Оряховица). Той изкара известно време и в Кипър, преди да се завърне у нас.

Повече от година името му във футболните среди е изцяло забравено, само че на Павката въобще не му пука, тъй като компактно до него е мацка от висока класа.

Тя носи екзотичното име Силвър Старевска и е студентка в УНСС, компетентност " Администрация и ръководство ". Малко преди Нова година сексапилната дама навърши 22 години, до момента в който Головодов е с 6 месеца по-малък.

Старевска е същински шлагер в обществените мрежи, като единствено в Инстаграм е последвана от близо 24 хиляди души. Любопитното е, че измежду тях има и млади футболисти на " Левски " като Станислав Иванов и Здравко Димитров. Тя се изявява и в стилните среди, където е изключително вървежна.

" От задграничните лица кумир ми е Анджелина Джоли - и като модел, и като актриса ", признава футболната половинка Силвър. " От външността ми одобрявам най-вече корема си. Казват, че и гърдите ми са доста стегнати ", не скромничи моделката. Вижда себе си като бизнесдама и като майка на две деца.

Павката претърпя тежки младежки години. През 2014 година майка му умира от рак, а единствено година и половина по-късно губи и татко си от подлата болест. След това от ЦСКА направиха всичко допустимо, с цел да го извадят от сложния интервал, само че в последна сметка Головодов бе изпъден за неспазване на режима.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР