Бившият й планира да предложи брак на новата си изгораОказва

...
Бившият й планира да предложи брак на новата си изгораОказва
Коментари Харесай

20-годишна пикла се намести в леглото на съпруга на Николина Ангелкова

Бившият й възнамерява да предложи брак на новата си възлюбена
Оказва се, че Николина Ангелкова се е развела скрито със брачна половинка си още преди две години.

Двойката съзнателно скрили новината за разтрогването на брака им. Инициатор на раздялата бил брачният партньор й Христо, който към днешна дата към този момент има нова жена в живота си и напълно публично я показва за своя половинка.

Мълвата за краха на брака им се носи от много време. Освен това прави усещане, че фамилията няма общи фотоси в обществената мрежа от години.
Вероятно си спомняте, че преди години Ангелкова открехна завесата на персоналния си живот. Тогава самата тя показа, че двамата със брачна половинка й не разделят една спалня поради мощното му хъркане.

След това обаче внезапно стартира да заобикаля мненията за фамилния й живот и нито удостовери, нито пък отхвърли дали към момента живеят под един покрив с мъжа й.
Бившият й брачен партньор Христо пък е махнал фамилния си статус в обществената мрежа, както и съвсем всички фотоси с към този момент някогашната му брачна половинка Николина Ангелкова.

Двойката към този момент са разделили парцелите и парите, добити по време на брака. Семейството изкара дружно по-малко от десетилетие. Припомняме, че те подписаха в стеснен фамилен кръг през 2014 година, след което подвигнаха обилна женитба, на която участваха посетители от целия свят.

Вероятно си спомняте, че двойката се срещат, до момента в който учат в Бостън в „ Харвард бизнес скул “ и дружат с хора от Индия, Съединени американски щати, Австралия и доста други страни. Малко преди сватбата им, те станаха родители и на дъщеричка Далия, която към този момент е 9-годишна. Тя е останало да живее при майка си, а с татко си се среща през уикендите и в избраните от съда дни.

Близки до разпадналото се семейство издават, че точно това, че била зарязана от мъжа си я подтикнало да си направи пластична интервенция на носа.
Надявала се, че с хукването по разкрасителни процедури след поискания й бракоразвод, ще успее да си го върне назад. За нейно голямо страдание обаче, даже и корекциите не й помогнали.

Бизнесменът даже не се впечатлил от разхубавената някогашна министърка и бил неотстъпчив за разтрогването на брака им.
За смут на Николина Ангелкова връзката му с новата 20-годишна възлюбена е сериозна и двамата даже възнамеряват деца.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР