Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов официално потвърди, че ще

...
Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов официално потвърди, че ще
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Няма енергия и доверие в ГЕРБ, ще правя политически проект

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов публично удостовери, че ще прави своя политическа партия. Проектът ще е на нови основи, само че ще в профил грешките, които до момента е допускал. „ Днес няма сила и доверие и ГЕРБ, няма противоположна връзка след срещите със симпатизанти или жители на България ”, разяснява още някогашния народен представител, напуснал държавните си постове след абсурда „ Апартаментгейт “.
Крайно време е да надскочим прехода, посочи той и даде обещание да даде късмет на младите, образовани и хората с експертиза. В момента се разисква името на партията, сподели Цветанов. До септември ще се събере инициативният комитет. Искам да дам късмет на всички знаещи и можещи, уточни той пред bTV.

„ Ще се постарая да бъде това, което мога да върша, само че ще отстрани грешките, които съм позволил при структурирането на ГЕРБ. Нямах опит тогава, имах сила, обикалях страната. Докато някои се занимаваха с други действия, а някои бяха отвън хоризонта на ГЕРБ, аз работех и се срещах с хората по места, просто нямах опит. Сега имам опит и това което върша през днешния ден, зареждането, което получавам от хората, които са образовани и способени и е извънредно време да надскочим прехода и да дадем късмет на поколението, което имаше опция да се образова в чужбина, да се върне в България, сподели Цветанов. Той добави, че името на партията се разисква. Най-късно септември ще бъде извършен инициативният комитет и ще се направи учредяване„, заяви Цветанов.

„ Една част от партията ще бъдат хората, които работя в моя център. Има хора, които не желаят да влизат в политическия живот на страната. Аз желая да дам късмет на знаещите и можещите “, сподели още някогашния заместител на Борисов в ГЕРБ.

Първият ръководител на Политическа партия ГЕРБ ще финансира бъдещата си партия посредством дарения, които всеки може да направи. " Най-вероятно ще се наложи да се вземе и заем за първата парламентарна акция на изборите през 2021-а година ", добави още той.

България отсъствала от стратегическите диспути на интернационалната сцена, съгласно него. Всичко било концентрирано към персоналните рейтинги. Той получил сериозна поддръжка за напускането на ГЕРБ, изясни Цветанов.

Първият ръководител на Политическа партия ГЕРБ ще финансира бъдещата си партия посредством дарения, които всеки може да направи. " Най-вероятно ще се наложи да се вземе и заем за първата парламентарна акция на изборите през 2021-а година ", добави още той.

Цветанов разяснява и връзките му с Борисов и съобщи, че към днешна дата са " никакви и че не се чуват ". За последно премиера му се е обадил на Цветница. " Обадих се на рождения му ден, той не подвигна. В подобен случай му писах известие ". Той е на мнение, че Борисов живее във виртуален свят и най-доближените до него му споделят това, което желае да чуе. " ГЕРБ върви безредно и се движи надолу ", безапелационен е Цветанов. За образец той уточни основаването на държавни бензиностанции. Пазарният принцип би трябвало да бъде налице, съгласно него.

Той е срещу закона за Министерство на вътрешните работи за основаване на редом НСО в Министерство на вътрешните работи. Критиките към него от някогашните му съпартийци идвали от хора, които единствено търсели партийна реализация.

" Димитър Главчев, Тома Биков и Спас Гърневски са хора, които единствено и само целят да имат своя политическа полза на гърба на народа. Те в никакъв случай не са взели участие в началния стадий от структурирането на Политическа партия ГЕРБ. ", уточни Цветанов.

За фотосите в спалнята на Борисов, Цветанов разяснява, че това е неуместно. „ Не мога да си го обясня. Смятате ли, че имам този достъп до спалнята. Съдя от човешките си и морални полезности, в спалнята у дома влизаме аз и брачната половинка ми и нашите деца, няма различен който да влезе несмущаван от защитата, която има долу. Нямам такива записи, всички които ме познават, знаят, че нямам компрометиращи записи против Борисов. Записите и всички фотоси са непоносимо нещо, това демонстрира политическата просвета “, уточни Цветанов. Според него Борисов може и да е споделил тези думи по адрес на Цвета Караянчева. Критикува и нея, тъй като парламентарната група не е излязла с позиция и не е поискала експертиза.

За абсурда в ГДБОП той сподели, че дружно с Ивайло Спиридонов е трябвало да си отиде и основният секретар на Министерство на вътрешните работи, а не заместникът му. Той разкри, че вътрешният министър и шефът на ГДБОП отдавна не поддържали никакви връзки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР