Бившият вратар на ЦСКА, Локомотив (София), Дунав (Русе) и Локомотив

...
Бившият вратар на ЦСКА, Локомотив (София), Дунав (Русе) и Локомотив
Коментари Харесай

Бивш кадър на ЦСКА пое школата на Янтра

Бившият вратар на ЦСКА, Локомотив (София), Дунав (Русе) и Локомотив (Пловдив) Илиян Василев застава отпред на ДЮШ на ОФК Янтра 2019 (Габрово), оповестиха от клуба.

50-годишният експерт е от Габрово и е стартирал пътя си точно на стадион " Христо Ботев " в града.
 Янтра продължава с лятната си селекция
Янтра продължава с лятната си селекция

И двамата са свързани с габровския клуб

Василев е с близо 15-годишна треньорска процедура. Няколко години е работил с юношеските национални обединения на страната. Има три сезона в ЦСКА, в които е асистирал на треньорите Димитър Пенев, Стойчо Младенов, Драголюб Симонович и Анатоли Нанков.

Има и четири сезона в Ботев (Враца) в партньорство със Сашо Ангелов, Антони Здравков и Веселин Великов. Работил е още в тимовете на Сливен и Локомотив (ГО). През миналия сезон беше в треньорския щаб на Крумовград и даде своя принос за историческото влизане на тима в елита.

Като футболист Василев е първенец и притежател на Купата с ЦСКА. Играл е още за тимовете на Шумен, Етър, Локомотив (София), Светкавица, Локомотив (Пловдив), Пирин и Дунав.

Участвал е в два мача за Купата на УЕФА и в един за КЕШ с ЦСКА. Има и един мач за националния тим на България.

" Като цяло моята цел и предпочитание е в нашия град да създадем детско-юношеската школа на клуба едно прелестно място за работа. Децата би трябвало да се усещат добре, щастливи и да да им осигурем такива условия, че да имат действителна причина за развиване в нашия клуб, а не да сътворяваме деца за непознати клубове, които по-късно да бъдат демотивирани.

Трябва да използваме целия си капацитет и всичките си старания и страсти за габровския футбол и децата, практикуващи обичания спорт, да бъдат щастливи в Габрово и да дават всичко за родния си град ", бяха първите думи на новото попълнение в огромното семейство на ОФК Янтра (Габрово).

Янтра 2019 (Габрово) няма тимове в Елитните младежки групи, а обединенията им се състезават в шампионатите на Зона Велико Търново.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР