Бившият вратар на ЦСКА Иван Караджов иска да напусне настоящия

...
Бившият вратар на ЦСКА Иван Караджов иска да напусне настоящия
Коментари Харесай

Пусна ли Караджата лъжата: Окей съм! Ти май знаеш повече от мен, а?!

Бившият вратар на ЦСКА Иван Караджов желае да напусне сегашния си клуб Шахтьор (Солигорск), разбра БЛИЦ СПОРТ. Стражът има да получава пари, а също така не играе постоянно. За задачата той прави опити да разтрогне контракта си по взаимно единодушие и да се завърне в България.

Даже и това да не се случи, Караджата ще се опита да облече екипа на някой аматьорски клуб, защото няма право да играе при експерти, в случай че не е прекратил договора си с беларусите.

Според наши източници той е бил издирван от третодивизионния Арда (Кърджали).

Ако обаче разтрогне, Иван Караджов ще премине в отбор родната Първа лига. Говори се за Верея, откъдето беше продаден точно в Беларус.
 
Според непотвърдена информация вратарят бил гневен на актуалните си босове и имал подготвеност да заведе дело, в случай че не си получи забавените пари и не разтрогне договора си.  

БЛИЦ потърси Караджов за коментар.  Предлагаме ви неговите думи без редакторска интервенция.

„ Чакай бе, ти май знаеш повече от мен, а?! Ами при мен всичко е наред. Окей съм. Това са измислици. Никой не ми дължи пари. Получавам си ги постоянно, усещам се чудесно в тима. Даже през днешния ден ще играем контрола, а след десетина дни отиваме на лагер ”, отсече Иван.

Дали Караджата приказва истината? Или просто не желае да подвига звук, преди да е завършил с беларусите. 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР