Бившият вратар на ОФК Пирин Янко Георгиев спаси най-важната

...
Бившият вратар на ОФК  Пирин Янко Георгиев спаси най-важната
Коментари Харесай

Бившият вратар на Пирин Янко Георгиев заведе любимата си пред олтара

Бившият вратар на ОФК " Пирин " Янко Георгиев избави най-важната дузпа в живота си и през днешния ден подписа цивилен брак с прелестната Весела Матушева. Младата дама е щерка на един от най-успешните треньори в българския футбол Неделчо Матушев (на дребната фотография с булката).

Опитният пазач заведе дългогодишната си другарка на първо време в Ритуалния дом в Бургас, където даде семейството си на хубавицата. Но великодушно остави да бъде настъпан, макар бързите си реакции, които почитателите на футбола познават доста добре.

След това двамата се врекоха и пред Бога в Църквата " Света Богородица " в Бургас, а празненството продължи в елитния ресторант на хотел " България ".

Неделчо Матушев, работил в доста клубове и в националните тимове на България, а също по този начин и в чужбина, незабавно с набитото си око за футболисти решил, че с изключение на сигурен вратар, Янко Георгиев е съвършен избор на щерка му. И дал благословията си на младото семейство още от първия ден на връзката им.
Минал и през двата бургаски тима, както и през Ботев (Пловдив) и Септември (София), Янко Георгиев от януари 2022-а година до юни 2023-а пазеше за Пирин (Благоевград). В последния сезон той записа 7 мача без позволен гол от 26 дуела като титуляр. От новата акция той ще стопира ударите към вратата на новака Крумовград. Телеграф

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР