Бившият вратар на футболните грандове Челси и Арсенал Петр Чех

...
Бившият вратар на футболните грандове Челси и Арсенал Петр Чех
Коментари Харесай

Петер Чех става хокеист

Бившият вратар на футболните грандове Челси и Арсенал Петр Чех реши да се захване с ново предизвикателство, като стана хокеист и подписа с Гилдфорд Финикс. 37-годишният деец, който приключи кариерата си след края на предишния сезон, сега е консултант при Сините, само че очевидно реши да опита нещо друго.
Той тренира известно време с различен хокеен отбор – Гилдфорд Флеймс, след което мина във Финикс, където ще играе като вратар.
„ Радостен съм, че ще усетя от вълнението на мачовете. Надявам се, че ще мога да оказа помощ на този млад състав да реализира задачите си и да завоюва колкото може повече мачове. След 20 години във футлора ще бъде ужасно прекарване да играя спорта, който обичам и гледах като дете “ съобщи Чех.
Хокеят на лед не е изключително известен във Англия, а Гилдфорд Финикс, който е учреден през 2017-а година, се подвизава в 4-ото равнище на играта.

„ Привличането на Петр е страхотна вест за нас и нямам самообладание да го видя в игра “ съобщи треньорът Анди Хемингс. Чех може да дебютира още тази неделя против Суиндън Уайлдкетс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР