Бившият вратар на Фиорентина Себастиан Фрей увери феновете, че Франк

...
Бившият вратар на Фиорентина Себастиан Фрей увери феновете, че Франк
Коментари Харесай

Рибери няма да напуска Фиорентина заради инцидента

Бившият вратар на Фиорентина Себастиан Фрей увери почитателите, че Франк Рибери няма желание да напуща клуба. Домът на ветерана бе ограбен преди седмица, което го остави доста отчаян и той съобщи, че ще вземе ограничения по отношение на бъдещето си. Това накара редица последователи и медии да повярват, че крилото желае да напусне “виолетовите”, само че Фрей отхвърли тези изказвания.

“Франк обича Флоренция и в никакъв случай не е обмислял напускане”, призна пред Радио “Тоскана” някогашният пазач, който има над 200 мача за Фиорентина.
 Обраха къщата на Рибери във Флоренция
“Говоря от негово име, тъй като разговаряхме тази заран. Малко се е изолирал през последните дни, само че желае да обясни, че в никакъв случай не е казвал, че желае да напуща. Той съобщи единствено, че ще вземе ограничения по какъв начин да отбрани фамилията си. Естествено, и той съжалява за обстановката, само че ми повтори неведнъж, че обича Флоренция, изпитва почит към Фиорентина и техния план и в нито един миг не е мислил за овакантяване, изключително в сложни времена като тези. Той желае да извърши контракта си, с цел да помогне на клуба”, добави Фрей.

“Мисля, че цялата обстановка бе пресилена. Мога да ви уверя, че той изпитва почит както към клуба, по този начин и към Роко Комисо (б.р. - притежателят на Фиорентина) и града, тъй като те постоянно са се държали добре с него и са показвали уважението си. Не ми се желае Франк да премине от воин в изменник. Има доста яд от това, което се е случило, само че брачната половинка му също обича града. Вероятно Рибери ще остане като един от тези играчи, които са оставили сърцето си във Фиорентина, както аз направих. Нека приключим този спор в този момент. Планът е клубът да се изправи на краката си и Рибери желае да бъде част от това”, приключи някогашният футболист.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР