Бившият волейболен национал на България Матей Казийски направи коментар на

...
Бившият волейболен национал на България Матей Казийски направи коментар на
Коментари Харесай

Казийски за премеждията на Радо Стойчев в Модена: не мога да коментирам

Бившият волейболен национал на България Матей Казийски направи коментар на премеждията, които претърпя Радостин Стойчев в Модена. Както е известно, волейболистите на отбора въстанаха против експерта и в телевизионно изявление възнегодуваха против подготвителния развой.

В изявление за NOVA Казийски сподели, че за жалост всички са пострадали в тази обстановка и показа, че съгласно него е трябвало случилото се да бъде избегнато, поради неприятния имидж, който основава на всички забъркани.

„ Чухме се с Радостин. Това е обстановка, която съгласно мен трябваше да бъде избегната, поради неприятния имидж, който се основава на всички забъркани. Не знам за какво и по какъв начин се е стигнало до тези решения и да се стига до телевизионни акции против треньора, само че тези неща се вземат решение вътре в един тим и се вземат решение по-бързо, без да има такива грозни подиуми. За злощастие, пострадали са всички “, разяснява Казийски.

„ Как ще се реши обстановката в бъдеще, нямам визия. Знаете обстановката е комплицирана, от позиция на договорни връзки, на основаване на нов тим след една такава фрапантна промяна. Фактически, негатив за всички забъркани. По принцип това не е хубаво да се случва. За страдание, не мога да разясня имали ли са съображение играчите на Модена. Не съм бил включен. Познавайки Радо малко се преувеличават нещата. Но откакто не съм вътре в една обстановка, не мога да дам действително оценка. Честно казано, моето персонално мнение е, че цялата тази гласност, която се даде бе „ черешката на тортата “ и всичко е нещо тръгнало от клуба като цяло и приключило по този метод. Според мен не е този методът и не е вярно по този начин да се случат нещата “, сподели още волейболистът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР