Бившият волейболен национал Матей Казийски заяви в специално интервю пред

...
Бившият волейболен национал Матей Казийски заяви в специално интервю пред
Коментари Харесай

Казийски: Бъдеще в България за мен след края на кариерата ми има

Бившият волейболен национал Матей Казийски съобщи в особено изявление пред NOVA, че вижда бъдеще за себе си в България откакто приключи дейната си спортна кариера. Той изясни, че въпреки всичко има школа, която управлява взаимно с Радостин Стойчев и това го свързва с родината.

Все отново, Казийски изясни, че към момента няма изясненост с какво ще се занимава откакто постави точка, само че означи, че се замисля съществено по въпроса.
 Радо Стойчев и Матей Казийски отварят школа по волейбол за деца @@@

„ Резултатите на школата ни с Радо Стойчев са положителни, само че за жалост с раждането на моя наследник се откъснах много. Вече две години не съм се прибирал в България. Нямах опцията персонално да се занимавам. Следя от надалеч по какъв начин се развива. Според мен нещата се вървят добре. Това, което желая е персонално да бъда по-ангажиран, да имам персонален контакт с децата и треньорите. Комуникирам с хората, които са директно забъркани, само че желая да съм по-ангажиран. Идеята е да създадем място, където се работи по различен метод, нямаме упоритост да сме „ бяла лястовица “, да сме някаква химера. Искаме нашите деца да са добре – да им е проведено всичко, с цел да играят добре и да има способени хора, които да ги научат на някои неща за волейбола и спорта, като цяло “, сподели Казийски.

„ Почвам да се замислят какво ще върша след края на кариерата. Но за жалост, към момента нямам изясненост по този въпрос. Засега мисля да играя, до момента в който още ме държи организмът и мога да играя на високо равнище, считам да се възползвам от това. За по-късно, би трябвало да помисля и да приготвя нещата. Надявам се да имам още няколко години време “, продължи волейболистът.

„ Бъдеще в България за мен след края на кариерата ми явно има. Тази школа има потребност и от внимание, и от организация, и от грижи за нея. По други неща нямам хрумвания за момента, само че съм отворен за оферти “, приключи Казийски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР