Бившият волейболен национал и настоящ треньор Николай Желязков, който е

...
Бившият волейболен национал и настоящ треньор Николай Желязков, който е
Коментари Харесай

Ники Желязков се разделя скандално със Залъу

Бившият волейболен национал и сегашен треньор Николай Желязков, който е спряган за нов ментор на Нефтохимик 2010 (Бургас), се разделя доста скандално с досегашния си клуб - първенецът на Румъния Волей Мунисипал (Залъу).

Въпреки, че отборът е водач в румънската Дивизия А1, атмосферата в съблекалнята в последно време е била нарегната. След елиминирането на 1/8-финалите на третия по мощ евротурнир " Чалъндж къп " от португалския Бенфика, напрежението си проличало и българският експерт е подал оставка. Това още повече ускорява опцията 48-годишният треньор да поеме първенците на България.

Независимо, че тимът на Залъу е отпред в румънския шампионат и се класира за финалната четворка на шампионата за Купата на страната, обстановката в съблекалнята не е била по никакъв начин розова оповестяват локални медии. Според информацията е имало недоволства от някои играчи, които считали, че Николай Желязков не се оправя с тима и толерира някой състезатели в стартовия си състав за сметка на други. Индиректно Ники Желязков удостовери за напрежение в съблекалнята, като след отпадането от Бенфика атакува някои от играчите на отбора си много жестоко.

" Не се опасявам от нито един тим. Знаете ли за какво? Защото казусът е в " нашата къща ". В дребни места като Залъу хората стартират да се нападат и това е доста рисково нещо. Ако всички желаят да завоюват шампионата, този тим ще го завоюва. Но в случай че стартираме да се нападаме един различен, за какво един играе, за какво не играе различен, за какво са промените, ще загубим всичко. Тук не приказвам за публиката, публиката може да си прави това, което желае. Говоря за хората явления и играчи. Така, че това е момента за пердашене на паника и е време да бъдем умни, тъй като има доста неща, които не ми харесват ", сподели Ники Желязков пред румънските медии след отпадането от Бенфика.

Според пресата в Северната ни съседка българският треньор не е могъл да реши проблемите си в съблекалнята и подлага на критика по този метод разпределителя Кристиан Барта, само че не помни, че и синът му (б.р. Жани Желязков) е играл доста непретенциозно в същия мач, поради което почитателите са го освиркали дълго време.

Вероятно това е била капката, която е преляла чашата и вследствие на това Николай Желязков напуща тима на Залъу. А това отваря вратата към завръщането му в Бургас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР