Бившият военен министър Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на

...
Бившият военен министър Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на
Коментари Харесай

Бившият военен министър: Беше ясно, че Радев ще се бори да саботира сделката за F-16, поставяйки се в услуга на чужда държава

Бившият боен министър Николай Ненчев  Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 година Юрист. Магистър по право и политически науки. разяснява акцията на прокуратурата в президентството. Той прикани да няма нагнетяване на ситуацията и хората да не се поддават на прочувствена отбрана на президента.

Коментарът на Ненчев е любопитен и с това, че той подсети за свои думи по отношение на зависимостта на Радев и позицията му срещу закупуването на F-16.

Политолог разгласи за безумно изказванието на Румен Радев за прокуратурата

"Призивите за отбрана на президента са безотговорни и могат да разделят още повече демократичната общественост. Следя с паника протичащото се в Администрацията на президента и съмненията, че негов консултант е изнасял секретни документи. Като някогашен министър на защитата предизвестих още преди месеци, че евентуално и непознатите служби са прихванали незаконна интензивност, нямаща нищо общо с дребнави инспекции и интриги ", разяснява той.

И президентският консултант Илия Милушев е задържан

И акцентира:

"За мен беше ясно, че Радев до край ще се бори да саботира договорката за изтребителите F-16, в това число поставяйки се в услуга на непозната страна. Още тогава стана ясно, че съветски ползи се намесват в националните ни цели и тези на съдружниците ни от НАТО и Радев е техен инструмент ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР