Бившият вицепрезидент на САЩ и президентски кандидат за вота през

...
Бившият вицепрезидент на САЩ и президентски кандидат за вота през
Коментари Харесай

Байдън: Тръмп трябва да бъде свален

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати и президентски претендент за вота през 2020 година Джо Байдън съобщи поддръжката си за продължаващото следствие на импийчмънт против президента Доналд Тръмп, заявявайки че Тръмп " е нарушил клетвата си, предал тази нация ".

По този метод той продължи офанзивата си против президента.

През последните седмици демократите в Конгреса ускориха натиска си за импийчмънт на Доналд Тръмп.

Байдън продължи и сподели, че Тръмп е подготвен да " направи всичко допустимо, с цел да остане на власт ", даже да в профил длъжностните лица от служба, в случай че е застрашен ".

" Това не е просто академично упражнение по аполитична доктрина ", предизвести той, обръщайки се към протест в Рочестър, Ню Хемпшир, казвайки, че " президентът, който слага личния си персонален интерес пред публичното богатство и националната сигурност " също " опасност за сигурността в всекидневието ни. "

След това той бързо се обърна към отхвърли на Тръмп да разреши на американската общност да вижда данъчните заявления на президента като следващото доказателство за неговия невалидност. " Разкривам от 21 години данъчните си заявления ", означи Байдън, чудейки се какво се крие в тези на Тръмп, в случай че той е по този начин твърдо срещу да ги освободи. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР