Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън разкри вчера, че е

...
Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън разкри вчера, че е
Коментари Харесай

Джо Байдън е най-богатият сред демократите, борещи се за Белия дом

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън разкри през вчерашния ден, че е спечелил общо близо 16 милиона $ през 2017 година и 2018 година, откакто е завършил мандатът му, съобщи Франс прес.

Това го прави най-богатият човек измежду главните кандидати за претендент на Демократическата партия за президентските избори през 2020 година

Приходите му са от конференции, от академични лекции и от трогателната автобиографична книга, в която написа главно за последните месеци от живота на сина си Бо, умрял през 2015 година от израстък, посочи в официално съобщение предизборният му щаб.

Обявил се за бранител на междинната класа, известен измежду служащите, някогашният вицепрезидент на Барак Обама " е разгласил данъчните си заявления от последните 21 години, повече от всички претенденти за президентските избори ", гласи официалното съобщение, в което се отбелязва, че президентът републиканец Доналд Тръмп още не го е направил.

Магнатът на недвижими парцели е първият американски президент след Ричард Никсън, отказал да разкрие финансовото си положение.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР