Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън не смята, че някога

...
Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън не смята, че някога
Коментари Харесай

Джо Байдън отрече да се е държал неподобаващо, след като беше обвинен за целувка

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън не счита, че в миналото се е държал неподобаващо, откакто активистка го упрекна, че я е целунал на протест през 2014 година, карайки я да се усеща неловко, съобщи Ройтерс.

Байдън акцентира, че през дългогодишното си присъединяване в политически съревнования и в публичния живот се е ръкувал и е прегърнал безчет хора, с цел да изрази обвързаност и поддръжка и да предложи разтуха. "Нито един път, в никакъв случай, не съм считал, че работя неподобаващо ", увери той, само че добави, че е подготвен да изслуша с почитание всички изказвания за противното.

"Никога не съм имал сходно желание ", съобщи Байдън, който не си спомня случая през 2014 година.

Обвиненията бяха отправени онлайн в текст, написан от Луси Флорес, активистка на Демократическата партия, кандидатирала се за вицегубернатор на Невада. Тя съобщи, че на обща демонстрация Байдън е докоснал раменете й и е подушил косата й, с което я предиздвикал да се усеща неловко.

"Може да не си припомням тези моменти по същия метод и може да съм сюрпризиран от това, което слушам. Но ние доживяхме време, когато дамите усещат, че могат и би трябвало да споделят своите прекарвания и мъжете би трябвало да слушат. И аз ще го направя ", гласи декларация на някогашния 76-годишен вицепрезидент на Барак Обама.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР