Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън, който си осигури достатъчно

...
Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън, който си осигури достатъчно
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън е с промит мозък

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън, който си обезпечи задоволително поддръжка от делегатите за идния конгрес на Демократическата партия с цел да се кандидатира за президент през ноември, е с " промит мозък като марионетка ", разяснява американският президент Доналд Тръмп пред Fox News.
" Левите радикали, дано си признаем, обработиха Джо. Той няма визия какво вършат и какво ще вършат. Мисля, че са му промили мозъка ".
Според него Байдън е повлиян от политици като сенатора от Вермонт Бърни Сандърс, който напусна президентската конкуренция на 8 април.
Тръмп добавя, че някогашният вицепрезидент на Съединени американски щати " не е наясно с дейностите си и не осъзнава какво в действителност се случва ". Тръмп още веднъж предизвести, че успеха на Байдън на изборите през ноември ще докара до срив на фондовата борса.
" Те ще съкратят финансирането на полицията или ще го отстранен изцяло ", изясни той.
Тръмп е съвсем четири години по-млад от Байдън, който на 20 ноември ще навърши 78 години. Тръмп постоянно слага под въпрос умствените качества на Байдън.
" Но не е от възрастта на Байдън. Познавам хора, които са доста по-възрастни от мен, само че мислят и са съобразителни като 25-годишни ", разяснява по-рано Тръмп в изявление за The Wall Street Journal.
Като образец той уточни 91-годишния създател на веригата магазини Home Depot Бернар Маркъс и 86-годишния милиардер Шелдън Аделсън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР