Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън е категоричен фаворит за

...
Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън е категоричен фаворит за
Коментари Харесай

Байдън мачка Тръмп в ново социологическо допитване

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън е безапелационен любимец за спечелването на президентските избори през ноември. Това демонстрира ново социологическо изследване на " Ню Йорк таймс " / " Сиена ", оповестено през днешния ден.

Байдън води с 14 процентни пункта на Тръмп в допитването, извършено измежду регистрирани гласоподаватели сред 17 и 22 юни.
 Байдън взе следващи щати
Байдън взе следващи щати

Демократите не престават с акцията си

Бившият чиновник на администрацията на Барак Обама е подсилен от 50% от гласоподавателите , до момента в който Тръмп има поддръжката единствено на 36 на 100 от интервюираните.

По-голямата част от поддръжката за Байдън идва от " небели гласоподаватели и дами ". Междувременно Тръмп е подсилен най-вече от бели гласоподаватели .

Вчера социологическо допитване на " Харвард " / " Харис " сподели, че Байдън води Тръмп с 12 процентни пункта, до момента в който данните от RealClearPolitics, които събират цялост от всички съществени данни за социологически изследвания за кандидатпрезидентската акция в Съединени американски щати, демонстрираха, че Байдън е с 9,8 пункта пред Тръмп.
 Байдън бие Тръмп по набрани средства
Байдън бие Тръмп по набрани средства

Битката за Белия дом
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР