Бившият вицепрезидент на Милан Адриано Галиани изрази задоволството си от

...
Бившият вицепрезидент на Милан Адриано Галиани изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Галиани доволен от новия Милан

Бившият вицепрезидент на Милан Адриано Галиани изрази задоволството си от интензивността на " росонерите " на трансферния пазар.

След една нулева година китайските притежатели развързаха обилно кесията и купиха играчи за близо 200 милиона евро с ясната упоритост да върнат Милан на върха на италианския и европейски футбол.

С имена като Леонардо Бонучи Милан си връща блясъка и се надява да постави завършек на живуркането като средняк в Серия А.

" Аз съм спокоен за бъдещето на Милан. Радвам се, че продадохме клуба на притежател, който е деен на пазара. Силвио Берлускони също следи деликатно новините. Милан ще остане вечно в нашите сърца. Не мога да не се веселя, че Джиджо Донарума поддържа плана, като предподписа ", разяснява Галиани.

Междувременно стана ясно, че от Байерн (Мюнхен) са отхвърлили оферта на Милан за Ренато Санчес на обща стойност 45-50 млн. евро, твърди Sky Sport Italia, представен от Спортал. 10 млн. евро е било предлагането за едногодишен наем, а останалите пари са били за вероятно откупуване по-късно.

В Бавария обаче не бързат, тъй като, както към този момент признаха, към 10 клуба са показали интерес към младият португалец. Отделно през днешния ден наставникът Карло Анчелоти взе участие в поредна конференция, на която отново съобщи, че не е взел извънредно решение по отношение на Санчес.

“Да го пускаме чартърен ли? Има още време, с цел да си помислим. Той започва неприятно при нас, само че в този момент към този момент стартира да демонстрира качествата си ”, разяснява треньорът на Байерн.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР