Бившият вицепрезидент Джо Байдън определи като основен свой приоритет правата

...
Бившият вицепрезидент Джо Байдън определи като основен свой приоритет правата
Коментари Харесай

Правата на гейовете - в центъра на предизборната кампания на Байдън

Бившият вицепрезидент Джо Байдън дефинира като главен собствен приоритет правата на хомосексуалистите, предадоха международните осведомителни организации.

Това показа той пред стотици деятели на годишната гала-кампания на Кампанията за правата на индивида в щата Охайо.

Очаквано, Байдън употребява случая, с цел да " удари " президентската администрация, този път за крайните ограничения по отношение на тези хора.

" Това е неправилно и аморално, " сподели Байдън за администрацията на Тръмп. Сред противоречивите политики на президента Доналд Тръмп, той цитира опитите да се забрани на транссексуалните да служат в американската войска, да се разреши на лекари да откажат да лекуват лица с хомосексуална ориентировка и да разрешат приюти за бездомни да откажат достъп на транссексуални лица.

" Както при расовото правораздаване и правата на дамите, ние виждаме връщане обратно след прогрес, който постигнахме за тъждество ", сподели Байдън.
 Байдън стартира акция с апел за национално единение
Байдън стартира акция с апел за национално единение

Демократите желаят да обединят тази нация

Законът за равенството ще се занимае с доста такива дискриминационни практики. Неотдавна тя мина в Камарата на представителите, която е доминирана от демократите, само че няма да стане закон по време на ръководството на Тръмп и републиканския Сенат.

Това значи, че гейовете в десетки щати към момента са обект на разнообразни форми на дискриминация, които или са особено позволени, или не са неразрешени от държавния закон.

" Това ще бъде първото нещо, което желая да направя ", даде обещание Байдън.

В изказване на Байдън, оповестено преди речта, се споделя, че изборът да отиде в Охайо потвърждава, че Байдън желае да беседва за правата на ЛГБТК " освен по бреговете на тази страна, само че в сърцето и с всички американци ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР