Бившият вицепремиер и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов се опита

...
Бившият вицепремиер и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов се опита
Коментари Харесай

Каракачанов с урок по история към Кирил Петков

Бившият вицепремиер и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов се опита да изясни на ръководещите за какво е толкоз значима позицията на България във връзка с РСМ.

Във фейсбук профила си Каракачанов, беше безапелационен:

Ако казусът с Македония се реши, Вътрешна македонска революционна организация ще спре да съществува. Нещо такова приказвал министър председателят Петков тези дни по радиото. Той е живял в Канада и очевидно е пропуснал уроците по българска история. Но в случай че не ги беше пропуснал, може би щеше да знае, че в действителност си е тъкмо по този начин: Вътрешна македонска революционна организация съществува – към този момент близо 129 години – тъкмо тъй като съществува проблем с Македония. И този проблем е простоват: всичко българско в Македония е в заплаха.

Но Просто Киро не е учил тези неща и той счита, че може един проблем от близо век и половина да бъде решен с една добра договорка – както неговият сътрудник Христо Иванов назовава тези дни въпроса за Македония. Е, с дребната детайлност, че тази добра договорка ще е в действителност точно национално изменничество. Защото така наречен френско предложение отсрочва решението на казуса за незнайно време – най-вероятно за в никакъв случай. И тъй като предава контрола на решението от България на незнайно кого – най-вероятно на анонимната брюкселска администрация или на импотентните европейски водачи. Същите водачи, които през днешния ден са пионки на картата на света. Народът от дълго време е споделил за такива наивни гаранции: гаранция – Франция.

Маневрата на Кирил Петков да съобщи решението на Народното събрание е опит да се възползва от блатото от преносими депутати и с няколко гласа от горната страна, и с поддръжката на Движение за права и свободи да завърши с въпроса. И останалите партии (които сякаш поддържат българския интерес) отлично да се скрият зад груповата безнаказаност – тъй като не им се желае те да вземат решение въпроса на следващия ден. А хора като Петков и Иванов, благодарение на няколкото анонимни партийни номади и на Движение за права и свободи – да запишат още една точка пред западните си ментори.

А в действителност с стартирането на нереформирана Македония по европейския път най-големият печеливш са историческите основатели на Македония в този неин тип – Москва и Белград. Но служителите и назначените политици не усещат тези неща, те желаят просто да отбележат точки.

Днес Христо Иванов пита за какво тогава Каракачанов не е спрял Македония за НАТО. Ами тъкмо по тази причина: с цел да имаме на следващия ден обща отбрана в границите на НАТО и с цел да е по-далече Македония от Москва и Белград. Но Европейският съюз не е боен съюз, а съюз на полезности. В него би трябвало да се съблюдават човешките права, истината, договорите. Иначе самият Европейски съюз няма да има значение.

Този съюз упражнява позорен и възмутим напън против една страна член. И всичко, което тези служители ще реализиран, е да отвратят българите от себе си. А самият Европейски Съюз, в случай че продължава по този начин, на следващия ден на процедура няма да съществува в днешния си тип. Което в действителност е и визията на Макрон, за която просто Киро и просто Христо може би дори не са чули. Защото те не чуват, те упорстват, че всичко знаят и умеят.

Затова Вътрешна македонска революционна организация ще е тук. И поради въпроса за Македония, и поради измислените евроценности за безполово битие, и поради етническата престъпност на гетата, и поради непрекъснатата загуба на суверенитет и достолепие.

И поради това, че всеки ден някакви Кировци и Христовци се упражняват върху България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР