Бившият вицепремиер Евгений Бакърджиев определи новата коалиция ГЕРБ-СДС като джакпот

...
Бившият вицепремиер Евгений Бакърджиев определи новата коалиция ГЕРБ-СДС като джакпот
Коментари Харесай

Евгений Бакърджиев: Коалиция с ГЕРБ за евроизборите е джакпот за СДС

Бившият вицепремиер Евгений Бакърджиев дефинира новата коалиция ГЕРБ-СДС като джакпот за десницата. По думите му Съюз на демократичните сили мъчно биха съумели да вкарат даже един човек в европарламента.

Бившият ръководител на Висшия съвет на Българска социалистическа партия Красимир Премянов пък съобщи, че от взаимоотношението на Съюз на демократичните сили и ГЕРБ, десницата ще завоюва повече, макар че не изключи да има изгоди и за ГЕРБ.

"ГЕРБ дотук обичайно е включвал в листите си представители от други политически обединения. Това ще е за следващ път включване на хора в листата на ГЕРБ ", сподели той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Двамата се сплотиха към тезата, че европейските избори у нас се трансформират във вътрешна борба с личностни нападки и кавги с парцели, само че ни чака още доста до 26 май.

По думите на Красимир Премянов и Евгений Бакърджиев резултатите ще покажат дали ще има съображение за искане на предварителни парламентарни избори у нас. "Разслоенията в Европа, балканизирани и побългарени у нас, дават доста по-големи провали. Това е сбъркана политика ", уточни Бакърджиев.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР