Бившият вече зам.-председател на ГЕРБ и шеф на парламентарната група

...
Бившият вече зам.-председател на ГЕРБ и шеф на парламентарната група
Коментари Харесай

Цветанов останал без пукната пара и само на кредити заради апартамента с асансьора

Бившият към този момент зам.-председател на ГЕРБ и началник на парламентарната група на партията Цветан Цветанов е останал без спестявания и единствено с заеми след покупката на новия си апартамент от 240 кв. м. с гараж и ВИП асансьор. Това демонстрира декларацията му за имущество и ползи за 2018 година, подадена пред КПКОНПИ, написа в. „ Труд “.

В нея е отразена замяната на два жилището и две паркоместа с доплащане от 100 000 лева След като е дарил една шеста част от наследствено жилище, Цветанов и брачната половинка му Десислава към този момент имат единствено един апартамент. Двамата не са заявили никакви налични пари и банкови влогове, като се изключи депозитите от по 10 000 лева на двете им по-големи деца, декларирани в предходни години.

Цветанов изплаща заем от 50 000 лева и има кредитна карта с предел от 20 000 лева Годишната данъчна съществена от трудови приходи на фамилията е 85 286 лева на брачна половинка и 37 403 – на брачната половинка. Цветанов е взел в допълнение 24 000 лева от така наречен представителни разноски в Народно събрание и настрана 33 600 лева приходи отвън тези от Народното събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР