Бившият вече министър на вътрешните работи Валентин Радев лансира идеята,

...
Бившият вече министър на вътрешните работи Валентин Радев лансира идеята,
Коментари Харесай

Шефът на ГДБОП става за главен секретар, смята бившият МВР министър

Бившият към този момент министър на вътрешните работи Валентин Радев стартира концепцията, че шефът на ГДОБП Ивайло Спиридонов е подобаващ за поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Според Радев " най-малко трима стават за тази позиция ", и: 
 Кандидатурата на новия Министерство на вътрешните работи министър виси на косъм след ареста на публицисти
" Единият съгласно мен е Ивайло Спиридонов, другият е Христо Терзийски (директор на Главна дирекция " Национална полиция ", бел. ред.). Но кой тъкмо ще бъде, Младен ще си реши “. Радев добави, че който и да е новият основен секретар, той би трябвало да има качествата на Младен Маринов.

Ивайло Спиридонов беше главното " настоящо лице " към абсурда с ареста на публицисти от уеб страницата " Биволъ ". Акцията, която е координирана от тогавашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов , влезе даже в международните медии, откакто стана ясно, че публицистите са задържани по подаден персонално от тях сигнал. 

Както стана ясно по-късно, от ГДОБП вместо да рапортуват на прокуратурата за сигнал за изгаряне на документи, доказващи корист с евросредства, са предпочели да пратят двама униформени, които да задържат публицистите. 

Въпреки че в началото Спиридонов се извини на основния редактор на " Биволъ " Атанас Чобанов за недоразумението и призна, че е имало пропуски в връзката, по-късно атакува същата медия и на собствен ред изиска опрощение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР