Бившият вече капитан на Черно море призна официално, че отборът

...
Бившият вече капитан на Черно море призна официално, че отборът
Коментари Харесай

Георги Илиев призна: Минахме на полиграф, но не ни показаха доказателства за вина

Бившият към този момент капитан на Черно море призна публично, че тимът е бил подложен на детектор на лъжата и оповестените за провалили се на него са инициирали още един подобен. Целта на този детектор е била да потвърди, че част от играчите на " моряците " са се продали на ЦСКА и са играли симулативно против " алените ".
Илиев съобщи, че е надълбоко обезчестен и потиснат от хвърленото върху името и кариерата му леке и не счита да се отхвърля от футбола тъкмо след огромния скандал. Разкритията той направи пред " Дарик радио ".
" Имаше детектор, случи се към 22-ри. В продължение на 10-15 секунди си мислех, че ни вършат скрита камера, след това разбрах, че са съществени. Случи се след мача с Левски. Аз като капитан споделих, че нямаме какво да крием и ще се явим.
После ми показаха бял лист, без щемпел и автограф, на който имаше въпрос към мен по отношение на мача с ЦСКА, на който бях дал отговор с " Не ". Резултатът от детектора бе, че е неистина.
Поисках доказателства, те не пожелаха да ни дават. Оставаха ми 10 дни от договора, само че не ми предложиха нов. Обясниха го с нещо от рода на " липса на доверие ", изясни халфът.
Илиев призна още, че по-късно играчите са подложени и на втори детектор. Какво е посочил той вижте в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР