Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов официално учреди партията си Републиканци

...
Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов официално учреди партията си Републиканци
Коментари Харесай

Цветанов официално учреди партията си „Републиканци за България”

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов публично учреди партия та си „ Републиканци за България ”. А повече от 200 чиновници на „ Лев Инс “ се появиха на събитието и му връчиха протестна декларация. В нея те показват възмущението си от желанието му да се върне в политиката.

Застрахователите зададоха въпроса, по кое време ще получат обяснение „ за нанесения им душевен  и физически тормоз и уронване на положителното им име, по негова заповед ”. 

Цветан Цветанов одобри декларацията и се ангажира до 20 дни да осветли акциите от 2010 година Ако това не стане, чиновниците на „ Лев Инс ” се заканват да го посрещат във всяко едно обитаемо място на България по същия метод.

Ето и цялата декларация: 

„ С удивление научихме от медиите за учредяването на Политическа партия „ Републиканци за България ” и сме възмутени от наглото Ви предпочитание да оглавите този план и посредством него да се върнете на политическата сцена в България.

В учредителната декларация казвате, че „ България се ръководи без ясна визия за дълготрайно развиване ” както и, че политиките в страната са неверни и некадърно водени, само че, господин Цветанов, Вие бяхте на върха на ръководството на силовото министерство в страната и имахте висока политическа позиция в не един кабинет. По това време Вие се доказвахте като престиж в политиката и, като подобен, водехте най-шумните наказателни акции -  „ авторитетно ” преследвахте, „ отговорно ” раздавахте присъди от медиите и със „ угриженост ” унищожавахте дребния и среден  бизнес в страната.

Подценили сте българските жители, които не са не запомнили, че струвате на страната ни милиони левове присъдени от Европейския съд в Страсбург, поради полицейско принуждение и тормоз. Лошото е, господин Цветанов, че струвате и човешки ориси.

Твърдите, че „ публичната правдивост би трябвало да е на първо място резултат от върховенството на закона ”, само че пропускате обстоятелството, че тъкмо вие сте сборен облик на слепотата на българското правораздаване, на пропуските в закона и на задкулисието в ръководството. Данъчната инспекция за добитите от Вас 6 жилището завърши тихомълком, само че към момента отеква в обществото, като висша безочливост и образец за корупция и далавери в България.

Казвате, че ще подкрепите и стимулирате българския бизнес, а тъкмо Вие с полицейски произвол и с репресивни дейности, душевен и физически тормозехте хората от дребния и междинния бизнес. Жертви на вашето държание станаха и чиновниците на „ Лев Инс ” – най-голямата застрахователна  компания в България.

Въпреки доверието на повече от 800 000 клиента на компанията, Вие безогледно и без да се съобразите даже с задграничните вложения в сдружението,  впрегнахте целия държавен уред против нас. Не последва нищо от дейностите Ви с изключение на уронване името на ЗК „ Лев Инс ”  и нанесени психически контузии на чиновниците и фамилиите им.

Г-н Цветанов,

Ще признаете ли обществено, че затворихте и унищожихте доста компании, както се опитахте да извършите и с ЗК „ Лев Инс ”. Ще се извините ли на чиновниците им за физическия и душевен тормоз, който им нанесохте?

А помните ли очите на лекарите, които нарекохте нарушители от трибуната на Народното събрание? Ще се извините ли на тях?

Помните ли унижението, на което подложихте сполучлив министър, осъдил не Вас, а България в Страсбург?

Осъзнавате ли какъв брой човешки ориси пострадаха от дейностите Ви?

Ако желаете да наложите морал в ръководството на България, то ще се съгласите ли самостоятелни специалисти и Национална агенция за приходите да възобновят и проведат изначало инспекцията на имотното Ви положение?

Не одобряваме обясненията Ви, че средствата, с  които са закупени жилищата Ви, се дължат на финансовите източници на тъща Ви.

Дължите пояснение и кой ще финансира мерака Ви да влезете още веднъж в държавното ръководство? Чии „ унаследени ” средства ще добруват за Вашия политически комфорт този път?

Уважаеми учредители на „ Републиканци за България “,

Не се водете по „ моралните полезности и чистите планове ” на Цветан Цветанов и Атанас Камбитов, и преценете дали влизането ви в политиката би трябвало да стане непременно.

Цветан Цветанов дължи отговор на въпросите, които освен ние, репресираните от присъединяване му в политиката, само че и цялото общество си задава.

С актуалната декларация призоваваме инициативния комитет на „ Републиканци за България “, българската прокуратура и данъчни управляващи да покажат морал, почтеност и най-много експертни и виновни  качества и да възобновят всички следствия на Цветан Цветанов по „ Апартамент гейт ”, като същите бъдат извършени и приключени, както за всеки един елементарен български жител, който не членува в политическа партия и не се употребява с привилегии и подкрепи.

Само тогава и при тези условия ще повярваме, че Политическа партия „ Републиканци за България “ може да дава заричане за смяна и за отбрана на публичните ползи ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР