Бившият вътрешен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Младен Маринов,

...
Бившият вътрешен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Младен Маринов,
Коментари Харесай

Младен Маринов разби иновативните кадрови решения по съребрена линия на Харвардите

Бившият вътрешен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Младен Маринов, разруши " новаторските " кадрови решения по съребрения линия на харвардските възпитанице Асен Василев и Кирил Петков.

" Вече се обясни рецептата за " положително ръководство " на " смяната ". Само не знам дали тези практики се преподават в харвардските курсове или са новаторски решения на българска почва?! Особено някои кадрови решения в държавната администрация по съребрена линия... ", написа Младенов във Facebook.

Както ПИК непрестанно разкрива, страната е овладяна от две фамилии и половина.

Финансовият министър и вицепремиер Асен Василев назначи за началник на кабинета си брачната половинка на министър Лорер - Виолета.
свързани новини72728преди 4 часа89328преди 5 часа
Василев и семейство Лорер са дългогодишни другари и постоянно демонстрират във Фесбук по какъв начин честват дружно фамилни празници и купонясват на екзотични екскурзии в чужбина.

Оказва се, че абсурдът е още по-голям, тъй като министър председателят Кирил Петков е кум на семейство Лорер, научи ПИК. Венчавал ги е на сватбата им дружно със брачната половинка си Линда Макензи.

И по този начин излиза, че министър-председателят назначава за министър кумеца си, а за началник на кабинета на вицепремиера - кумицата.

Говорителката на държавното управление на " Просто Киро " Лена Бориславова пък от години живее със заместник-председателя на 47-о Народно заседание от Политическа партия Мирослав Иванов.

По цялата верига от основни позиции в страната са наслагани гаджета, любовници, съпруги и съпрузи, което трансформира кадровата политика на харвардските аферисти в крещяща шуро-зетьо-баджанащита.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР