Бившият външен министър и кадър на СДС Надежда Нейнски от

...
Бившият външен министър и кадър на СДС Надежда Нейнски от
Коментари Харесай

Изтръпнахме! Дъщерята На Най-Известната Дама В Българската Политика Забременя От Азис, Но Се Случи Нещо Кошмарно!

Бившият външен министър и кадър на Съюз на демократичните сили Надежда Нейнски от няколко месеца е горда баба на момиченце. Тя в никакъв случай не е обичала да приказва за двете си щерки и продължава да се държи в същия дух. А в този момент терзанията й са ориентирано по посока на по-голямата – Виолета.

Преди две години тя мина под венчилото със своя обичан Азис Аейдин Азис. Българомохамеданинът е почитан каридохирург и до неотдавна е работил в Правителствена болница. Сега двамата със брачната половинка му са част то столична частна болница. Дъщерята на Надежда Нейнски е клиничен психолог, само че сега е по майчинство.

Въпреки че е изчела куп томове за човешката душeвност

и вероятни вреди върху нея. Виолета не е съумяла да се опази от един много кофти интервал, през който минава съвсем всяка жена. Става дума за следродилната меланхолия. Вече няколко месеца тя се бори с нея и от ден на ден се убеждава, че има потребност от помощ от някой собствен сътрудник. В последно време, обаче, терзанията й са поотшумяли.

Дъщерята на Надежда Нейнски даже разгласява прям и леко плашещ пост в обществените мрежи. От него излиза наяве, че животът й радикално се е трансформирал с раждането на щерка си. Но към този момент е невероятно да каже, че смяната е в позитивна посока, написа hotarena.net.

„ Мисълта, че ще бъда сама с детето, ме ужасяваше, не желаех даже за секунда да оставам у дома. Изпитвах нетърпим боязън – от нея, от щерка ми. Страх ме беше, че няма да мога да дремя в никакъв случай повече; че болките ми няма да спрат; боязън ме беше, че не се грижа добре; че скапвам брака си; че не ставам за майка; че в никакъв случай няма да съм щастлива; че не се оправям:, споделя обезверената Виолетапреди време.



Разбира се, под поста си получава десетки окуражителни мнения за това по какъв начин би трябвало да бъде мощна и да изгони тези мисли от главата си. А дъщерята на Надежда Нейнски е най-благодарна на брачна половинка си, който е показал същинско схващане и е бил компактно до нея в този сложен миг. Майката на Виолета пък се изяжда от скрупули, че е толкоз надалеч от дъщеря си и внучка си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР