Бившият украински премиер Юлия Тимошенко вероятно има интимна връзка с

...
Бившият украински премиер Юлия Тимошенко вероятно има интимна връзка с
Коментари Харесай

Юлия Тимошенко любовница на украински олигарх?

Бившият украински министър председател Юлия Тимошенко евентуално има интимна връзка с олигарха от страната си Игор Коломойски, допусна киевската медия "Обозревател ".

Таблодиът твърди, че негов публицист е засякъл политика и предприемача в първокласен варшавски хотел. "Може би Коломойски и Тимошенко са любовници, тъй като са били видени да излизат дружно от една стая ", написа още изданието.

Анонимният създател на публикацията добавя, че даже двамата да нямат интимни взаимоотношения самата среща поражда спекулации. "Вероятно олигархът е лобирал пред водача на партия "Баткившчина " да прокара негови ползи в законодателството. Бизнесменът и Тимошенко са били видени в петък, в същия ден когато украинският парламент стартира да преглежда проектозакона за основаването на Антикорупционен съд ", отбелязва "Обозревател ".

Коломойски е роден през 1963 година Неговото благосъстояние предходната година е било оценено на 1 милиарда $ и той се подрежда измежду шестте най-богати украинци. Предприемачът има компании в региона на металургията, финансовата сфера, авиацията и други. Властите в някогашната руска република на няколко пъти започваха следствие против него по обвинявания за нелегално придобиване на компании. До съд обаче не се стигне, напомня медията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР