Бившият украински флотски офицер Евгений Лупаков измислил сигурен начин за

...
Бившият украински флотски офицер Евгений Лупаков измислил сигурен начин за
Коментари Харесай

Бивш украински флотски офицер иска да потопи руския Черноморски флот с бракувани турски подводници

Бившият украински флотски офицер Евгений Лупаков измислил „ сигурен ” метод за унищожаването на целия Черноморски флот на Русия. По време на съвещание на специфичния комитет „ НАТО и националната сигурност на Украйна: минало, настояще и бъдеще ” капитанът първи сан в оставка споделил съображения по какъв начин да бъде погубен целият съветски Черноморски флот за „ отбраната на Украйна ”. За основа на своя проект някогашният украински пълководец взел подводници турско произвеждане. По думите на Лупаков, украинското държавно управление трябвало да придобие от Турция подводници, предопределени за бракуване, те още можели да послужат на Украйна.

„ Ако ние имахме най-малко 5 подводници, в този момент нямаше да имаме никакви закани откъм морето. За седмица те щяха да пребродят Черна море на длъж и простор, да потопят всичко съветско в Черно море” – уверил Лупаков.

БЛИЦ направи информация в интернет и откри, че става дума за над 40 надводни кораба, от които 10 профилирани за битка с подводници, както и 10 подводници, измежду които са известните „ Старий Оскол”, „ Колпино”, „ Краснодар”, „ Великий Новгород”, „ Ростов на Дон”.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР