Бившият украински боксьор Владимир Кличко се превърна в един от

...
Бившият украински боксьор Владимир Кличко се превърна в един от
Коментари Харесай

Бивша съотборничка на Кобрата е новата половинка на Владимир Кличко

Бившият украински боксьор Владимир Кличко се трансформира в един от най-желаните мъже, откакто стана ясно за края на връзката му с холивудската актриса Хейдън Пенетиер, от която има дете.

Сега обаче сe разбра че 42-годишният украинец има нова дама до себе си. Явно и усетът му се е трансформирал. Според информациите Кличко излиза с боксьорката Сесилия Брекхус, който беше съотборничка на Кубрат Пулев в немския отбор " Зауерланд ".

37-годишната Сесилия е родена в Колумбия, само че от петгодишна живее в Норвегия. До 13-годишна възраст се занимава с кикбокс, само че по-късно се трансферира в бокс. На аматьорския кръг има 75 победи в 80 мача.

За да се трансферира при експертите, Брекхус се мести в Германия. През 2017-а беше оповестена за Боксьорка на годината. Тя е първата жена, която става безспорен международен първенец съумява да сплоти купите от всички боксови федерации - WBA, WBC, WBO, IBF, IBO.

На професионалния кръг Сесилия Брекхус е непобедима – 34 триумфа от 34 мача (9 с нокаут). От 2015 година тя е част от промоутърската компания на братята Кличко – К2 Promotions. Заради това постоянно гостува в Киев, където е пламнала и любовта с Владимир Кличко. Тя е участвала и на всички последни мачове на украинеца на кръга като специфичен посетител.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР