Бившият централен бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд, който от

...
Бившият централен бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд, който от
Коментари Харесай

Фърдинанд изключително критичен към Ман Юнайтед и Хари Магуайър след поредния провал

Бившият централен защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд, който от години се изявява като ефирен коментатор, бе извънредно сериозен към представянето на някогашния си отбор във вчерашната вечер. “Червените дяволи ” сервираха следващото си неубедително показване и приключиха 1:1 в гостуването си на последния в -, откакто преобладаваха изрично в първата част на дуела, само че след почивката демонстрираха “другото си лице ” и бяха изцяло обезвредени от момчетата на Шон Дайч.

“Това бе разочароващо показване. Просто не е задоволително положително за, не е задоволително положително и като резултат, и като показване откогато отпред е Ралф Рангник, с цел да се доближи до топ 4. Разочароващо показване в нахлуване, това просто не е играта, която желаете да видите, в целия мач. Представяне жанр “Доктор Джекил и мистър Хайд ”. Много добра игра през първото полувреме, просто те кара да искаш още от това. И през втората част къде отиде силата? Къде отиде цялата борбеност и неотстъпчивост? Когато отидеш на такива места, то би трябвало да можеш да издържиш бурята, а Манчестър Юнайтед не наподобява подготвен да го направи ”, съобщи Фърдинанд.

След това той се изрече не изключително ласкаво и за изравнителното попадение в интерес на, паднало единствено две минути след началото на втората част, когато новото попъленение Ваут Вергхорст надигра и подаде към, който пък се оказа по-бърз от капитана на “червените дяволи ” и се разписа.

“При гола това бе неприятно показване от страна на Хари. Той би трябвало да поеме отговорност за него, а също така остана късметлия, че остана на терена след нарушаването малко преди този момент. Това бе предсатвяне, от което няма да остане удовлетворен. Не знам дали към момента му въздейства представянето на Евро 2020, само че той не е непрекъснат в изявите си и не това е, което се чака от състезател с неговия статус. Целият тим би трябвало да поеме отговорност за това показване ”, сериозен бе някогашният защитник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР