Бившият царист и доктор по конституционно право Борислав Цеков отправи

...
Бившият царист и доктор по конституционно право Борислав Цеков отправи
Коментари Харесай

Борислав Цеков: Това управление е крадливо и некадърно

Бившият царист и лекар по конституционно право Борислав Цеков насочи доста остри думи към властта, като назова настоящето ръководство неспособно и крадливо.

Ето целият му коментар:

" Помните ли, че политическата структура, която ръководи към този момент цяла година, се беше самонарекла " коалиция на почтените "? Те били " честни ", разбирай - всички други били " нечестни ".

Примитивно и единствено по себе си надълбоко подмолно мислене. Та, те били " честни ", драги фенове. Почтени? Те? Вече и слепците би трябвало да са видели, че това е политически оксиморон. Толкова крадливо, шуробаджанашко и дружно с това некадърно и неспособно ръководство, на каквото се нагледахме през тази една година, не е имало от дълго време. При всичките безобразия и кавги, с които бяха обрамчени предходните ръководства. Толкова за " обединението на почтените ".

С всеки минал ден България затъва в миш-маш политика, феодализация на властта и безперспективност. Жалко. А можеше да бъде друга нашата България. Не " друга ", каквато президентът Радев ни даде обещание и осъществя с Кирил Петков.

Не и " друга ", каквато отново ни готвят с " възхода " на третия от структурата - Янев, и с още няколко последващи, които все същата структура към този момент мъти в задкулисието. А в действителност друга - почтена, с ясна цел и посока, с мислещо и кадърно ръководство. Можеше... Е, няма да е такава. Чака ни тресавищно бъдеще. Общество на хроничните провали. Държава на вродения крах. Но всеки народ заслужава ориста си. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР