Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че е отишъл

...
Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че е отишъл
Коментари Харесай

Стойчо Младенов преминал в "ЦСКА 1948", за да работи за "единен ЦСКА"

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов съобщи, че е отишъл в " ЦСКА 1948 ", с цел да работи за " обединен ЦСКА ". Специалистът и понася доста рецензии от ентусиастите на тима от " Българска войска ".

" Знам и демонстрирам схващане за това, че почитателите се засегнаха доста. Знам за тяхната реакция и тяхното отчаяние, само че във времето ще се убедят, че аз съм прав. Защо съм минал тук? Защото желая обединен ЦСКА и тук мога да работя за този обединен ЦСКА. Никой не го устройва да има два ЦСКА ", сподели Младенов пред Би Ти Ви.

Той добави, че " времето ще видите, че още веднъж ще имаме един ЦСКА, в това съм уверен ". " Защото всички, които работят в " ЦСКА 1948 ", са не по-малко цесекари от тези, които са на " Армията ". Приел съм тази идея и желая преди да си отида от този свят да видя обединен ЦСКА ", съобщи той.

Преди три години Младенов дефинира " ЦСКА 1948 " за " план " и сподели, че " нашият клуб е този, който е на " Армията ". " С заплащането на емблемата се получи тази последователност, (за) която всички мечтаехме и боледуваме ", съобщи тогава той.

При представянето си в " ЦСКА 1948 " Младенов изясни, че мнението му се е трансформирало в последните три месеца.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР