Бившият треньор на ЦСКА и Левски - Георги Василев коментира

...
Бившият треньор на ЦСКА и Левски - Георги Василев коментира
Коментари Харесай

Камерите даваха Валери Божинов повече на скамейката, отколкото на терена

Бившият треньор на ЦСКА и Левски - Георги Василев разяснява Вечното дерби, извоювано от " армейците " с 2:0. Ето какво сподели Гочето пред " Тема Спорт ":

" ЦСКА се оправи с напрежението от нуждата от наложителна победа. Мачът не очарова. Левски бе по-добър през първото полувреме, само че Станислав Костов бе изцяло опазен. През втората част ЦСКА стартира да работи по-мотивирано. Показа, че е по-готов за триумфа. Левски ставаше все по-слаб. След като получи гол, стартира непрекъснато да центрира топката. Миланов и Горанов бяха прекомерно нервни.

ЦСКА бе по-стойностният тим. Този, който повече знаеше какво да направи, с цел да стигне до трите точки. Има и по-добри реализатори. Такъв е Тиаго. ЦСКА завоюва справедливо. Сега доста хора ще кажат, че са вкарали първия си гол с първия прецизен удар, освен това с рикошет. Усещаше се, че в тези моменти ЦСКА стартира да настава. Левски пък се загуби тотално. Валери Божинов беше показван от камерите повече на скамейката, в сравнение с терена... Райнов също се включи едва ", кометира той.
 ЦСКА победи Левски с 2:0 и запази очакванията си за купата в Първа лига
Левски не постави завършек на " алената " фантазия, ЦСКА взе огромното дерби и продължава борбата за купата!

" Армейците " победиха с 2:0, последният кръг на Първа лига ще реши шампионския им спор с Лудогорец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР