Бившият треньор на ЦСКА Драголюб Симонович-Дуци сподели в предаването ЕвроДикоФ

...
Бившият треньор на ЦСКА Драголюб Симонович-Дуци сподели в предаването ЕвроДикоФ
Коментари Харесай

Дуци: Всички знаехме, че Борисов има връзка с Борислава Йовчева

Бившият треньор на ЦСКА Драголюб Симонович-Дуци показа в предаването ЕвроДикоФ на телевизия " Евроком " информация за брата на Борислава Йовчева Станко Йовчев, която е спрягана за държанка на премиера Бойко Борисов. Борислава Йовчева е забъркана в абсурда към премиера за къщата в Барселона, която евентуално Борисов е купил.

През 2011 година Симонович е назначен за основен управител в ЦСКА, а от 23 октомври е консултант на старши треньора Димитър Пенев. По това време в ЦСКА играе и братът на Йовчева. Сашо Диков го върна няколко години обратно, с цел да опише пред феновете на телевизия " Евроком ".

" Когато аз влязох в клуба Станко Йовчев е най-важният човек в тима. Предупредиха ме, че най-важното е да не се контузи и да не се случи нещо. То беше ясно на всички, сега не знам за какво никой не приказва. Станко пристигна половин година преди аз да дойда и беше ясно. По това време тогавашният и настоящ министър-председател си имаше връзка със сестрата на Станко - Борислава Йовчева ", разяснява Симонович.

Предаването можете да гледате на следващия ден вечер от 20,00 ч. в ефира на телевизия " Евроком ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР