Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков коментира представянето на червените

...
Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков коментира представянето на червените
Коментари Харесай

Александър Станков: В ЦСКА има промяна при Любо Пенев, хареса ми как Живко Миланов води Левски

Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков разяснява представянето на " алените " и Левски в последния кръг на efbet Лига.

" ЦСКА и Арда изнесоха много прекрасен и стойностен дуел. Имаше искания от съдийско естество и при двата гола, които в действителност пристигнаха от противоречиви обстановки, само че съгласно мен не трябва да се търси повода в реферите. Домакините несъмнено могат да съжаляват, че не завоюваха, тъй като имаха значително благоприятни условия да затворят мача и и да чакат умерено последния съдийски сигнал. Лично на мен представянето на " алените " ми хареса, макар че се виждат известни недостатъци в играта. Рано е още за генерални заключения, само че несъмнено има смяна при Любо Пенев. Отборът играе по-офанзивно, по-смело и по-приятно за окото. Но не е допустимо за толкоз малко време да се осъществят концепциите на треньора. Основният проблем се крие в неналичието на още един изобретателен футболист в средата на терена, единствено Тиаго Родригес не е задоволителен. Видя се още, че има капацитет в някои играчи, които бяха зачеркнати от Бруно Акрапович. Колко огромен е той, ще покажат идващите мачове. Един от тях е Варела, който даде головия пас за попадението на Кайседо. Но точна оценка за него може да се даде след още няколко срещи. Дано на " Армията " проявят самообладание, тъй като няма по-подходящ треньор от Любо Пенев ", стартира Станков за " Гонг ".

" Арда затвърди отличните усещания, които оставя от началото на сезона. Въпреки отсъствието на някои играчи плюс травмата на Коконов, тимът още веднъж сподели, че има жанр, както и ясна визия за играта във всеки мач. И сигурно е съставът, който има най-бърз преход от отбрана в офанзива в efbet Лига ".

" Много нерви и единоборства предложиха Черно море и Левски, само че за жалост без доста футболни достолепия. Първото полувреме несъмнено бе за Левски и " сините " могат да съжаляват, че не осъществиха най-малко едно от положителните положения, които сътвориха. Хареса ми експанзията в играта на отбора, хареса ми и представянето на младите играчи в състава. След почивката силите бяха изравнени и равенството сякаш е закономерно.гично. Левски не победи поради неналичието на шанс, класа и опит. Не считам, че измежду аргументите е отсъствието на Славиша Стоянович, тъй като ми хареса по какъв начин Живко Миланов води мача във Варна. Дори считам, че наличието му край тъчлинията способства за по-голямото предпочитание и въодушевление в играта на Левски спрямо предходните срещи. Така и не разбрах за какво бе показан първият жълт картон на капитана на Черно море Даниел Димов. Изгонването му не повлия на мача, само че отсъствието в идващия дуел сигурно ще се отрази на тима ", сподели още той.
 Засилени ограничения за сигурност поради Лудогорец - ЦСКА
Засилени ограничения за сигурност поради Лудогорец - ЦСКА

Мачът е на следващия ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР