Бившият треньор на Спартак (Москва) Масимо Карера е поканил Франческо

...
Бившият треньор на Спартак (Москва) Масимо Карера е поканил Франческо
Коментари Харесай

Тоти е имал предложение да завърши кариерата си в Спартак

Бившият треньор на Спартак (Москва) Масимо Карера е поканил Франческо Тоти да приключи кариерата си при червено-белите от съветската столица, само че самият нападател е предпочел да спре въобще с футбола след напускането на обичания си Рома.

Карера описа историята след края на церемонията “Футболни герои”, която се състоя нощес в Москва и двамата с Тоти бяха поканени да връчват награди.

Самият Тоти завърши с футбола през 2017-а година на 40-годишна възраст.

“Каних Тоти в Спартак, коментирахме тази тематика няколко години преди този момент. Но той избра да приключи кариерата си, вместо да пристигна и да поиграе малко в Русия”, споделя Карера, който напусна поста в най-популярния съветски тим през 2018-а година.

Церемонията “Футболни герои” се провежда от Международната асоциация за развиването на играта (ИФДА), която сплотява известни и сполучливи ветерани от целия свят. В Русия награди бяха връчени в 11 категории, измежду които Социална връзка, нововъведения във футбола и най-успешен футболен план.

Най-успешен футболен план е испанската Ла Лига, а наградата за най-отдадени почитатели на футбола беше връчен на Ливърпул за поддръжката на техните последователи. Европейската футболна асоциация УЕФА беше отличена с премията за обществена комуникция, а а ФИФА получи приз за нововъведения поради въвеждането на системата ВАР.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР