Бившият треньор на сините Емил Велев заяви, че е видял

...
Бившият треньор на сините Емил Велев заяви, че е видял
Коментари Харесай

Кокала за Роси: Неадекватен е!

Бившият треньор на сините Емил Велев съобщи, че е видял много недостатъци в играта на сините против Ботев.

"Липсваше ентусиазмът от предходните дуели, нямаше креативност и успеваемост в офанзивите ", сподели Кокала.

"През второто полувреме Ботев стигна справедливо до успеха. Успехите, които натрупа Делио Роси са против тимове, които са много под равнището на Левски. Тази загуба пристигна в точния момент, с цел да се разсънят хората и да осъзнаят, че е нужно към момента време. В Левски има доста футболисти, само че са малко играчите. Мога да отлича само Обертан. Мапуку също ненапълно подвигна равнището. В последните два мача виждаме, че Делио Роси прави несъответстващи смени ", добави Велев, представен от „ Тема спорт”.

"Жорди Гомес към този момент не може да покаже това, което знае. Не мога да кажа, че Левски мачка тимовете, те по-скоро изчакват и се прибират. Това може би е тактичност на Роси, която обаче на мен не ми харесва. Безспорно Левски играе по-добре от предходната година. В идващите мачове чакам да бъде по-добър ", сподели още Кокала.

"Не може повода за загубата да бъде умората. В Европа играят през три дни мач, тъй че това не може да бъде опрощение. Мапуку беше един от най-активните през вчерашния ден, само че неизвестно за какво бе заменен ", приключи треньорът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР